Mom's Éasy Marinatéd Flank Stéak
Ingrédiénts
For thé Marinadé:
- 1 cup soy saucé
- 4 tabléspoons séasonéd ricé vinégar can substituté with balsamic vinégar
- 2 téaspoons driéd gingér powdér
- 6 tabléspoons honéy
- 2 téaspoons garlic powdér
- 1 cup canola oil
- Approximatély 2 lbs. flank stéak
- 4 choppéd gréén onions
Instructions
- In a small bowl, whisk togéthér all of thé marinadé ingrédiénts until complétély combinéd.
- Placé stéak in a déép dish or in a largé Ziploc bag. Pour marinadé ovér stéaks, add gréén onions, and covér (or séal bag) and réfrigératé for at léast 2 hours and up to ovérnight.
- Whén réady to cook, préparé your grill for high.
- .......
- .......
Post a Comment for "Mom's Éasy Marinatéd Flank Stéak"