roasted beef tenderloin with mushrooms and white wine cream sauce
INGRÉDIÉNTS
- 1 (4-5) pound wholé bééf téndérloin
 - 2 tabléspoons dijon mustard
 - 1/4 cup péppércorns crushéd, or frésh balck péppér
 - koshér salt
 - 16 ouncés cré mini mushrooms halvéd
 - 1 tabléspoon olivé oil
 - 2 tabléspoons buttér
 
- 1/2 cup whité winé can also usé chickén broth
 - 2 tabléspoons buttér
 - 2 téaspoons choppéd frésh thymé
 - 2 cups héavy créam or wholé milk
 - 1/3 cup gratéd parmésan
 - koshér salt and péppér
 
- Préhéat thé ovén to 475 dégréés F.
 - Rub thé bééf with mustard and séason générously with péppércorns and salt.
 - Héat a largé skillét ovér médium high héat and add thé olivé oil. Whén thé oil shimmérs, add thé mushrooms in a largé skillét and séason with salt, and péppér. Cook 5 minutés or until just téndér. Rémové from thé héat and placé thé bééf ovér thé mushrooms. Add thé buttér to thé top of thé bééf.
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