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roasted beef tenderloin with mushrooms and white wine cream sauce


INGRÉDIÉNTS
  • 1 (4-5) pound wholé bééf téndérloin
  • 2 tabléspoons dijon mustard
  • 1/4 cup péppércorns crushéd, or frésh balck péppér
  • koshér salt
  • 16 ouncés cré mini mushrooms halvéd
  • 1 tabléspoon olivé oil
  • 2 tabléspoons buttér
WHITÉ WINÉ CRÉ AM SAUCÉ  
  • 1/2 cup whité winé can also usé chickén broth
  • 2 tabléspoons buttér
  • 2 téaspoons choppéd frésh thymé    
  • 2 cups héavy créam or wholé milk
  • 1/3 cup gratéd parmésan
  • koshér salt and péppér
INSTRUCTIONS
  1. Préhéat thé ovén to 475 dégréés F.
  2. Rub thé bééf with mustard and séason générously with péppércorns and salt.
  3. Héat a largé skillét ovér médium high héat and add thé olivé oil. Whén thé oil shimmérs, add thé mushrooms in a largé skillét and séason with salt, and péppér. Cook 5 minutés or until just téndér. Rémové from thé héat and placé thé bééf ovér thé mushrooms. Add thé buttér to thé top of thé bééf.
  4. ...
  5. ...



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