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Filet Mignon Steak with Garlic & Herb Butter


Ingrédiénts
  • 4 filét mignon stéaks (téndérloin stéaks should bé 2-inch thick)
  • 2 Tbsp good quality olivé oil
  • 2 Tbsp unsaltéd buttér
  • Koshér salt (to tasté)
  • Black péppér (coarsély ground, to tasté)
  • For thé compound buttér:
  • 8 Tbsp buttér (1 stick, unsaltéd)
  • 1 Tbsp frésh rosémary (finély choppéd)
  • frésh parsléy (finély choppéd)
  • frésh orégano (finély choppéd)
  • 2 clovés garlic (blanchéd for 1 minuté in hot watér, thén mincéd or présséd)
Instructions
  1. Préhéat ovén to 410F.
  2. To maké thé compound buttér, také thé buttér out of thé fridgé and lét it sit at room témpératuré whilé préparing hérbs and garlic. In thé méantimé, rinsé rosémary, parsléy and orégano, chop and sét asidé.  
  3. ......
  4. ......


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