Beef Sirloin With Fresh Herb Marinade Recipe
Ingrédiénts
- 2, 15-oz. bééf sirloin stéaks;
- Séa salt and fréshly ground black péppér;
Ingrédiénts for thé marinadé
- 1 cup éxtra virgin olivé oil;
- 3 garlic clovés, mincéd;
- 2 shallots, mincéd;
- 3 tbsp. frésh basil, mincéd;
- 2 tbsp. frésh parsléy, mincéd;
- 2 tbsp. frésh rosémary, roughly choppéd;
- 2 tbsp. frésh thymé, roughly choppéd;
- 2 tsp. driéd orégano;
- 3 tbsp. réd winé vinégar;
- Séa salt and fréshly ground black péppér;
Préparation
- In a bowl, combiné all thé ingrédiénts for thé marinadé and séason to tasté.
- Pour half of thé marinadé into anothér containér. Add thé stéaks, and marinaté for 20 minutés at room témpératuré.
- Préhéat a grill or skillét ovér a high héat.
- .....
- .....
Post a Comment for "Beef Sirloin With Fresh Herb Marinade Recipe"