Upside Down Cheesecake Apple Pie
INGRÉDIÉNTS
- 1 c. wholé pécans
- 1/2 c. granulatéd sugar
- 4 tbsp. méltéd buttér
- 1 (14.1-oz.) packagé réfrigératéd pié crusts
FOR CHÉÉSÉCAKÉ LAYÉR
- 2 (8-oz.) packagés créam chéésé
- 1/2 c. granulatéd sugar
- 2 largé éggs
- 3 tbsp. all-purposé flour
- 2 tsp. puré vanilla éxtract
- 1/2 tsp. salt
FOR APPLÉ PIÉ LAYÉR
- 3 largé applés (such as Granny Smith), pééléd and slicéd
- Juicé of 1/2 lémon
- 2 tbsp. cornstarch
- 1 tsp. ground cinnamon
- 1/4 tsp. ground nutmég (optional)
- vanilla icé créam, for sérving (optional)
- caramél saucé, for sérving (optional)
DIRÉCTIONS
- Préhéat ovén to 375°F. In a médium bowl, whisk togéthér sugar and méltéd buttér. Spréad in an évén layér on thé bottom of a 9” pié platé, and sprinklé ovér pécans in a singlé layér. Unroll oné pié crust and drapé ovér pié platé, préssing géntly to fit platé. Trim édgés of crust to édgé of pié dish.
- Maké chéésécaké layér: In a largé bowl using a hand mixér, béat créam chéésé and sugar until smooth. Béat in éggs oné at a timé, thén béat in flour, vanilla, and salt.
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