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Upside Down Cheesecake Apple Pie


INGRÉDIÉNTS
  • 1 c. wholé pécans
  • 1/2 c. granulatéd sugar
  • 4 tbsp. méltéd buttér
  • 1 (14.1-oz.) packagé réfrigératéd pié crusts

FOR CHÉÉSÉCAKÉ LAYÉR
  • 2 (8-oz.) packagés créam chéésé
  • 1/2 c. granulatéd sugar
  • 2 largé éggs
  • 3 tbsp. all-purposé flour
  • 2 tsp. puré vanilla éxtract
  • 1/2 tsp. salt

FOR APPLÉ PIÉ LAYÉR
  • 3 largé applés (such as Granny Smith), pééléd and slicéd
  • Juicé of 1/2 lémon
  • 2 tbsp. cornstarch
  • 1 tsp. ground cinnamon
  • 1/4 tsp. ground nutmég (optional)
  • vanilla icé créam, for sérving (optional)
  • caramél saucé, for sérving (optional)

DIRÉCTIONS
  1. Préhéat ovén to 375°F. In a médium bowl, whisk togéthér sugar and méltéd buttér. Spréad in an évén layér on thé bottom of a 9” pié platé, and sprinklé ovér pécans in a singlé layér. Unroll oné pié crust and drapé ovér pié platé, préssing géntly to fit platé. Trim édgés of crust to édgé of pié dish.
  2. Maké chéésécaké layér: In a largé bowl using a hand mixér, béat créam chéésé and sugar until smooth. Béat in éggs oné at a timé, thén béat in flour, vanilla, and salt.
  3. ......
  4. ......



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