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Pepper Crusted Beef Tenderloin


Ingrédiénts
  • 5 lbs wholé bééf téndérloin
  • 2 tbsp olivé oil
  • 1 tbsp coarsé salt
  • 1 tsp whité granulatéd sugar
  • 1/3 cup wholé péppércornéd coarsély crushéd
  • 1/3 cup frésh gratéd Parmésan chéésé* fréshly gratéd not dry
Instructions
  1. Préhéat ovén to 425° and lightly gréasé a héavy rimméd baking shéét.
Préparé Bééf Téndérloin:
  1. Wholé bééf téndérloin is not évén in sizé throughout and it’s covéréd in somé fat. Thé fat layér is actually véry éasy to péél off. What will not bé as éasy to péél off is thé silvér skin that’s undérnéath.
  2. Péél off thé fat layér off thé téndérloin.
  3. To rémové silvér skin, pull up somé of thé silvér skin at oné énd of thé téndérloin and thén usé a thin knifé to cut along thé silvér skin to séparaté it from thé méat. Bé caréful not to rémové any of thé actual méat.
  4. Oncé thé fat and silvér skin is rémovéd, you havé two choicés, préparé thé WHOLÉ bééf téndérloin, which includés thé thé wing that's attachéd to thé thickér part and thé thin tip at thé othér énd, or trim.
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