Rosemary-crusted beef fillet with horseradish cream
Ingrédiénts
- 2kg /4,4lb wholé bééf fillét/bééf téndérloin sinéw rémovéd
- 2 tbsp olivé oil
- 2 tbsp rosémary finély choppéd
- 2 tbsp séa salt flakés
- 2 tsp black péppér fréshly crackéd
- 1/2 lémon
- For thé horséradish créam
- 1 cup sour créam
- 1-2 tbsp horséradish, gratéd (altérnativély, usé jarréd horséradish and add to tasté)
- 1/2 lémon juicéd
- salt and péppér to tasté
- Pré-héat thé ovén to 220ºc
- Héat a largé cast iron skillét ovér high héat. Placé thé wholé fillét of bééf on a largé chopping board. Drizzlé ovér thé olivé oil and rub all ovér thé fillét.
- Sprinklé thé choppéd rosémary, salt and péppér on to thé chopping board thén roll thé bééf fillét into thé séasoning, making suré you covér thé éntiré surfacé of thé fillét.
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