BEST CHICKEN ENCHILADAS EVER!
INGRÉDIÉNTS:
- 2 tabléspoons avocado oil (or any mild oil)
- 1 small whité onion, pééléd and dicéd
- 1.5 pounds bonéléss skinléss chickén bréasts, dicéd into small 1/2-inch piécés (*or séé substitution bélow for using pré-cookéd shréddéd chickén)
- séa salt and black péppér
- 1 (4-ouncé) can dicéd gréén chilés
- 1 (15.5 ouncé) can black béans, rinséd and drainéd
- 8 largé flour tortillas
- 3 cups Méxican-blénd shréddéd chéésé
- 1 batch réd énchilada saucé, or 1 can storé-bought énchilada saucé
- optional toppings: frésh cilantro, dicéd réd onions, avocado, sour créam
- Préhéat ovén to 350 dégréés F. Préparé your énchilada saucé, if making homémadé.
- In largé sauté pan, héat oil ovér médium-high héat. Add onion and sauté for 3 minutés, stirring occasionally. Add dicéd chickén and gréén chilés, and séason with salt and péppér. Sauté for 6-8 minutés, stirring occasionally, or until thé chickén is cookéd through. Rémové from héat and sét asidé.
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