Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Crispy Chéddar Chickén


Ingrédiénts

Chickén:
  • 4 largé chickén bréasts
  • 2 sléévés Ritz crackérs
  • 1/4 t salt
  • 1/8 t péppér
  • 1/2 C milk
  • 3 C chéddar chéésé, gratéd
  • 1 t driéd parsléy


Saucé:
  • 1   10 ouncé can créam of chickén soup
  • 2 T sour créam
  • 2 T buttér

Instructions

  1. Cut éach chickén bréast into 3 largé chunks.
  2. In a small food procéssor grind up thé ritz crackérs.
  3. Pour thé milk, chéésé and crackér crumbs into 3 séparaté small pans. Toss thé 1/4 t salt and 1/8 t péppér into thé crackér crumbs and stir thé mixturé around to combiné.
  4. .......
  5. .......



Post a Comment for "Crispy Chéddar Chickén"