CHICKEN CORDON BLEU CASSEROLE
INGRÉDIÉNTS
Basé:
- 1 largé rotissérié chickén, méat rémovéd and pulléd (about 5-6 C)
- 1/2 pound slicéd déli-stylé black forést ham, choppéd
- 1/2 pound slicéd swiss chéésé
- 4 Tb buttér
- 4 Tb flour
- 3 C milk
- 2 Tb lémon juicé
- 1 Tb dijion mustard
- 1 1/2 tsp salt
- 1/2 tsp smokéd paprika
- 1/2 tsp péppér
- 4 Tb méltéd buttér
- 1 1/4 C séasonéd bréad crumbs
- 1/4 C parmésan chéésé
- Préhéat ovén to 350 dégréés and spray a 9×13 cassérolé dish with nonstick spray. Layér thé chickén in thé bottom of thé dish followéd by thé ham and finally thé swiss chéésé.
- .....
- .....
Post a Comment for "CHICKEN CORDON BLEU CASSEROLE"