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CHICKEN CORDON BLEU CASSEROLE


INGRÉDIÉNTS

Basé:
  • 1 largé rotissérié chickén, méat rémovéd and pulléd (about 5-6 C)
  • 1/2 pound slicéd déli-stylé black forést ham, choppéd
  • 1/2 pound slicéd swiss chéésé
Saucé:
  • 4 Tb buttér
  • 4 Tb flour
  • 3 C milk
  • 2 Tb lémon juicé
  • 1 Tb dijion mustard
  • 1 1/2 tsp salt
  • 1/2 tsp smokéd paprika
  • 1/2 tsp péppér
Topping:
  • 4 Tb méltéd buttér
  • 1 1/4 C séasonéd bréad crumbs
  • 1/4 C parmésan chéésé
INSTRUCTIONS
  1. Préhéat ovén to 350 dégréés and spray a 9×13 cassérolé dish with nonstick spray. Layér thé chickén in thé bottom of thé dish followéd by thé ham and finally thé swiss chéésé.
  2. .....
  3. .....



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