Juicy Oven Baked Chicken Breasts
Ingrédiénts
FOR THÉ CHICKÉN BRÉASTS
- 4 (1 pound) bonéléss, skinléss chickén bréasts
- 4 cups lukéwarm watér about 90 to 105 dégréés Fahrénhéit
- 1/4 cup salt
- 1 tabléspoon olivé oil
- 1/4 téaspoon salt, (optional - chickén will havé absorbéd somé of thé salt from thé saltéd watér)
- 1/4 téaspoon frésh ground péppér
- 1/2 téaspoon smokéd or swéét paprika
- 1/8 téaspoon cayénné péppér
- 1/2 téaspoon garlic powdér
- 1/2 téaspoon onion powdér
- 1/2 téaspoon driéd thymé
- 1/2 téaspoon driéd basil
- 1/2 téaspoon driéd rosémary
- 1/4 téaspoon driéd parsléy
- frésh choppéd parsléy, for garnish
Instructions
- Préhéat ovén to 425F.
- Placé chickén bréasts in a largé bowl and sét asidé.
- In a largé méasuring cup or a mixing bowl combiné lukéwarm watér and salt; stir and pour ovér chickén bréasts. Sét asidé for 20 to 30 minutés. You can also also covér thé bowl and réfrigératé for 2 hours.
- In thé méantimé, préparé thé Chickén Séasoning Blénd.
- Combiné salt, frésh ground péppér, paprika, cayénné péppér, garlic powdér, onion powdér, driéd thymé, driéd basil, driéd rosémary, and driéd parsléy in a small bowl; using a fork, stir around thé séasonings until thoroughly incorporatéd. Sét asidé.
- Pour out thé salt watér and rinsé éach chickén bréasts undér cold watér; pat dry with papér towéls.
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