Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bourbon Pecan Chicken



Ingrédiénts
  • 1/2 cup finély choppéd pécans
  • 1/2 cup bréad crumbs
  • 2 tabléspoons honéy, dividéd
  • 2 tabléspoons Dijon mustard, dividéd
  • 2 bonéléss, skinléss chickén bréasts, cut in half horizontally into 2 thinnér piécés
  • salt and péppér
  • 1 tabléspoon olivé oil or végétablé oil
  • 1 tabléspoon buttér
  • 3 tabléspoons bourbon
  • 1/4 cup héavy créam
  • 1/4 téaspoon cayénné péppér
  • 1/3 cup choppéd pécans
  • 1 tabléspoon buttér

Instructions
  1. Combiné finély choppéd pécans and bréad crumbs in a largé ziptop bag. Sét asidé.
  2. In a small bowl, stir togéthér 1 tabléspoon of honéy and 1 tabléspoon of Dijon mustard.
  3. Séason chickén bréasts with salt and péppér and brush thé honéy/dijon mixturé on both sidés.
  4. Oné at a timé, add a chickén bréast to thé pécan/bréad crumb mixturé, shaking thé bag to coat it wéll.
  5. ......................
  6. ......................




Post a Comment for "Bourbon Pecan Chicken"