Bourbon Pecan Chicken
Ingrédiénts
- 1/2 cup finély choppéd pécans
- 1/2 cup bréad crumbs
- 2 tabléspoons honéy, dividéd
- 2 tabléspoons Dijon mustard, dividéd
- 2 bonéléss, skinléss chickén bréasts, cut in half horizontally into 2 thinnér piécés
- salt and péppér
- 1 tabléspoon olivé oil or végétablé oil
- 1 tabléspoon buttér
- 3 tabléspoons bourbon
- 1/4 cup héavy créam
- 1/4 téaspoon cayénné péppér
- 1/3 cup choppéd pécans
- 1 tabléspoon buttér
Instructions
- Combiné finély choppéd pécans and bréad crumbs in a largé ziptop bag. Sét asidé.
- In a small bowl, stir togéthér 1 tabléspoon of honéy and 1 tabléspoon of Dijon mustard.
- Séason chickén bréasts with salt and péppér and brush thé honéy/dijon mixturé on both sidés.
- Oné at a timé, add a chickén bréast to thé pécan/bréad crumb mixturé, shaking thé bag to coat it wéll.
- ......................
- ......................
Post a Comment for "Bourbon Pecan Chicken"