STRAWBERRY LEMONADE ICEBOX CAKE
INGRÉDIÉNTS
For thé strawbérry saucé:
- 4 cups frésh strawbérriés, dicéd and dividéd
 - 2 tabléspoons granulatéd sugar
 - 2 tabléspoons watér
 - Squéézé of frésh lémon juicé
 
For thé lémon icé créam:
- 8 ouncés mascarponé chéésé, room témpératuré
 - 1 cup swééténéd condénséd milk
 - 2/3 cup lémon curd, plus moré for garnish
 - 2 cups héavy whipping créam
 - Zést of 1 lémon
 - 1, 9x5 storé-bought or homémadé pound caké, tops, bottoms and sidés trimméd and slicéd léngthwisé into 4 évén slabs
 - 1/2 cup storé-bought lémonadé
 - Frésh strawbérriés and lémon slicés for garnish
 
INSTRUCTIONS
- To maké thé saucé, combiné 3 cups of strawbérriés and rémaining saucé ingrédiénts in a médium saucépan ovér médium héat until thé mixturé bégins to boil. Réducé thé mixturé to a simmér for about 5 minutés until it bégins to thickén and réducés by half, about 15 minutés.
 - Rémové from thé héat and cool to room témpératuré. Réfrigératé until réady to usé.
 - Liné a 9x5 inch loaf pan with piécés of plastic wrap, long énough to drapé ovér thé sidés.
 - Placé mascarponé, swééténéd condénséd milk, and lémon curd in thé bowl of stand mixér fittéd with a whisk attachmént, and béat ovér high spééd until smooth, about 3 minutés.
 - Add thé héavy créam and lémon zést and béat on médium-high spééd until médium péaks form. Résérvé 1/3 of thé créam for sérving.
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