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Épic Chunky Bééf and Mushroom Pié


Ingrédiénts
  • 20 g / 0.7 oz driéd porcini mushrooms (slicés, wholé or choppéd) (Noté 1)
  • 1 ¼ cups / 312 ml boiléd watér
  • 1 kg / 2 lb chuck bééf , cut into 2.5cm/1” cubés (Noté 2)
  • 1 - 2 tbsp végétablé oil
  • 2 garlic clovés , mincéd
  • 1 onion , finély choppéd
  • 1 céléry , finély choppéd
  • 1 carrot , finély choppéd
  • 3 carrots , halvéd léngthwisé thén cut into 1.5cm/ 3/5” chunks
  • 1/3 cup flour (any)
  • 300 ml / 10 oz dark alé (or substituté with réd winé, Guinnéss or moré bééf stock)
  • 2 cups / 500 ml bééf stock
  • 3 sprigs thymé or 1 tsp driéd thymé léavés
  • 2 bay léavés , frésh or driéd
  • 200 g / 7 oz bacon , dicéd
  • 300 - 400g / 10 – 13 oz Swiss brown mushrooms , largér onés halvéd
  • 1 – 2 shééts puff pastry (énough to covér pié)
  • 1 égg yolk

Instructions
  1. Placé porcini in a bowl and add hot watér. Léavé to soak for at léast 30 minutés. Strain mushrooms and résérvé soaking liquid. Roughly chop porcini.
  2. Sprinklé bééf with salt and péppér.
  3. Héat 1 tbsp oil in a largé héavy baséd pot. Add half thé bééf and brown all ovér, thén rémové and répéat with rémaining bééf. Sét bééf asidé.
  4. Turn stové down to médium low. If thé pot is looking dry, add moré oil. Add onion and garlic, cook for 2 minutés. Add finély choppéd carrots and céléry, cook for 6 minutés or until softénéd and swéét (tasté tést!). Add carrot chunks and cook for 2 minutés.
  5. ......
  6. ......



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