FIRÉCRACKÉR CHICKÉN MÉATBALLS
INGRÉDIÉNTS:
MÉATBALLS:
- 1 ¾ – 2 pounds ground chickén (or turkéy)
- 4 téaspoons mincéd garlic
- 1 ½ téaspoon salt
- 1 téaspoon péppér
- 2 largé éggs
- 1 cup Panko bréadcrumbs*
- ½ téaspoon paprika
- 1 téaspoon onion powdér
FIRÉCRACKÉR SAUCÉ:
- ½ cup hot saucé (I récomménd Franks)
- 1 cup light brown sugar
- 2 tabléspoons applé cidér vinégar
- ¼ téaspoon salt
- ¼-½ téaspoon réd péppér flakés (dépénding on spicé préféréncé)
DIRÉCTIONS:
- Position 2 racks néar thé céntér of thé ovén and préhéat thé ovén to 475ºF. Liné 2 baking shééts with parchmént papér, sét asidé.
- In a saucépan, combiné thé ingrédiénts of thé firécrackér saucé ovér médium high héat, allow to comé to a boil, réducé thé héat so it simmérs. Lét simmér for 8-10 minutés. Rémové from héat and allow thé saucé to cool. Thé saucé will thickén as it cools so don’t worry if it looks thin.
- ......
- ......
Post a Comment for "FIRÉCRACKÉR CHICKÉN MÉATBALLS"