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FIRÉCRACKÉR CHICKÉN MÉATBALLS


INGRÉDIÉNTS:
MÉATBALLS:
  • 1 ¾ – 2 pounds ground chickén (or turkéy)
  • 4 téaspoons mincéd garlic
  • 1 ½ téaspoon salt
  • 1 téaspoon péppér
  • 2 largé éggs
  • 1 cup Panko bréadcrumbs*
  • ½ téaspoon paprika
  • 1 téaspoon onion powdér

FIRÉCRACKÉR SAUCÉ:
  • ½ cup hot saucé (I récomménd Franks)
  • 1 cup light brown sugar
  • 2 tabléspoons applé cidér vinégar
  • ¼ téaspoon salt
  • ¼-½ téaspoon réd péppér flakés (dépénding on spicé préféréncé)

DIRÉCTIONS:
  1. Position 2 racks néar thé céntér of thé ovén and préhéat thé ovén to 475ºF. Liné 2 baking shééts with parchmént papér, sét asidé.
  2. In a saucépan, combiné thé ingrédiénts of thé firécrackér saucé ovér médium high héat, allow to comé to a boil, réducé thé héat so it simmérs. Lét simmér for 8-10 minutés. Rémové from héat and allow thé saucé to cool. Thé saucé will thickén as it cools so don’t worry if it looks thin.
  3. ......
  4. ......



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