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Crave-Worthy Teriyaki Chicken Recipe



YOU WILL NÉÉD
  • 1 1/2 pounds bonéléss, skinléss chickén thighs (6 médium thighs)
  • 1/2 cup (120 ml) light soy saucé
  • 1/2 cup (100 grams) granulatéd sugar
  • 1/4 cup (60 ml) saké (Japanésé ricé winé), séé notés for altérnativés
  • 2 tabléspoon (30 ml) ricé vinégar
  • 2 téaspoons finély gratéd gingér, séé notés

DIRÉCTIONS

PRÉPARÉ CHICKÉN
  1. Combiné thé soy saucé, sugar, saké, vinégar, and gingér in a small bowl. Stir until thé sugar complétély dissolvés. Transfér about 6 tabléspoons of thé saucé to a réséalablé plastic bag or containér and add thé chickén. Marinaté thé chickén in thé réfrigérator, turning oncé, for at léast 30 minutés, préférably longér.
  2. Add thé rémaining saucé to a small saucépan ovér médium héat. Bring it to a simmér and cook until thé saucé réducés slightly and looks shiny; 3 to 5 minutés. If it réducés too much, add a bit of watér to bring it back to a pourablé consisténcy. Cool, and thén savé this in thé réfrigérator to usé as a saucé for thé cookéd chickén.
COOK THÉ CHICKÉN
  1. Position an ovén rack towards thé top of thé ovén, about 6-inchés from thé broilér. Héat thé broilér to high.
  2. ........................
  3. ........................



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