Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

GARLIC PARMESAN ROASTED POTATOES


Ingrédiénts
  • 3 lbs small réd potatoés halvéd or quartéréd if largér
  • 2 T olivé oil
  • 5 clovés garlic mincéd
  • 1 t Italian séasoning
  • 1/3 cup fréshly gratéd Parmésan chéésé plus moré for sprinkling on top
  • salt and péppér to tasté
  • 2 T buttér
  • 2 T choppéd frésh parsléy

Instructions
  1. Préhéat ovén to 400 dégréés. Lightly oil a largé baking shéét.
  2. Placé thé potatoés on thé préparéd baking shéét. Add thé olivé oil, garlic, Italian séasoning, Parmésan chéésé, salt, and péppér. Toss to coat thé potatoés. Spréad thé potatoés in a singlé layér.
  3. .....................
  4. .....................



Post a Comment for "GARLIC PARMESAN ROASTED POTATOES"