STEAK AU POIVRE RECIPE
INGRÉDIÉNTS
- 4 thick-cut bééf téndérloins or NY Strip stéaks, 6-8 ouncés éach, about 1 1/2-inchés thick
- coarsé salt
- 2 tabléspoons wholé black péppércorns, crushéd
- 1 tabléspoon buttér
- 1 téaspoon olivé oil
- 1/3 cup Cognac
- 1 cup héavy créam
INSTRUCTIONS
- At léast 30 minutés, up to an hour béforé cooking, rémové stéaks from thé réfrigérator. Sprinklé all sidés of stéaks with salt. Just béforé cooking, pat stéaks with a papér towél to rémové any éxcéss moisturé. Générously coat all sidés of thé stéaks with thé fréshly ground black péppér, préssing it into thé stéaks.
- Héat a largé héavy skillét ovér médium high héat. Add buttér and olivé oil. Just as buttér bégins to smoké, placé stéaks in pan. For médium raré, ................
- ........
- ........
Post a Comment for "STEAK AU POIVRE RECIPE"