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STEAK AU POIVRE RECIPE


INGRÉDIÉNTS
  •  4 thick-cut bééf téndérloins or NY Strip stéaks, 6-8 ouncés éach, about 1 1/2-inchés thick
  •  coarsé salt
  •  2 tabléspoons wholé black péppércorns, crushéd
  •  1 tabléspoon buttér
  •  1 téaspoon olivé oil
  •  1/3 cup Cognac
  •  1 cup héavy créam

INSTRUCTIONS
  1. At léast 30 minutés, up to an hour béforé cooking, rémové stéaks from thé réfrigérator. Sprinklé all sidés of stéaks with salt. Just béforé cooking, pat stéaks with a papér towél to rémové any éxcéss moisturé. Générously coat all sidés of thé stéaks with thé fréshly ground black péppér, préssing it into thé stéaks.
  2. Héat a largé héavy skillét ovér médium high héat. Add buttér and olivé oil. Just as buttér bégins to smoké, placé stéaks in pan. For médium raré, ................
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