Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Marinated Skirt Steak


Ingrédiénts
  • 1/2 -1 Limé fréshly squéézéd limé Juicé about 1 Tabléspoon or léss
  • 2-3 Tabléspoons Soy Saucé
  • 1-2 Téaspoons mincéd garlic
  • ¼ cup pinéapplé Juicé
  • 1-1/2 pound Skirt Stéak Trimméd
  • 1/2 téaspoon orégano
  • 1- Téaspoon Cumin
  • ½ téaspoon whité péppér
  • 2-3 Tabléspoons Cilantro

Instructions
  1. Combiné all thé all togéthér in a zip top bag, or Largé shallow dish, add skirt stéak, coat wéll and marinaté for at léast an hour or réfrigératéd until réady to cook. If you féél it is going to také moré than an hour réfrigératé.
  2. Préhéat grill to médium-high.
  3. Whén réady to grill, drain thé skirt stéak and usé papér towéls to pat dry.
  4. ........
  5. ........



Post a Comment for "Marinated Skirt Steak"