Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PHILLY CHEESESTEAK CHEESY BREAD


INGRÉDIÉNTS

  • 8 ouncés Ribéyé Stéak thinly slicéd
  • 1/2 téaspoon Koshér salt dividéd
  • 1/4 coarsé ground black péppér dividéd
  • 1 tabléspoon canola oil
  • 1 tabléspoon Worcéstérshiré saucé
  • 2 tabléspoons buttér
  • 1 gréén béll péppér slicéd
  • 1 yéllow onion slicéd
  • 4 ouncés mushrooms slicéd
  • 1 loaf Frénch bréad cut in half léngthwisé
  • 1/3 cup mayonnaisé
  • 8 ouncés Provoloné chéésé slicéd

INSTRUCTIONS

  1. Noté: click on timés in thé instructions to start a kitchén timér whilé cooking.
  2. Préhéat thé ovén to 375 dégréés.
  3. Séason thé stéak with half of thé salt and péppér and all thé canola oil.
  4. Héat a cast iron skillét on high héat and cook thé stéak for 2 minutés without stiring or flipping.
  5. ...................
  6. ....................
  7. .....................


Post a Comment for "PHILLY CHEESESTEAK CHEESY BREAD"