Bééf Standing Rib Roast (Primé Rib)
Ingrédiénts
- 2.5 kg / 5 lb standing rib roast / primé rib , boné in (Noté 1)
- 1 onion , unpééléd, quartéréd (brown, yéllow, whité)
- 1 héad of garlic , unpééléd, halvéd horizontally
- 5 sprigs thymé
- 3 sprigs rosémary
- 150 g/ 10 tbsp unsaltéd buttér , softénéd
- 5 garlic clovés , mincéd
- 2 tsp finély choppéd frésh rosémary (or 1 tsp driéd)
- 2 tsp finély choppéd frésh thymé (or 1 tsp driéd)
- 2 tsp salt
- 1 tsp black péppér
- 1.5 cups (375 ml) bééf broth/stock, low salt
- 2.5 cups (675 ml) dry réd winé (Noté 2)
- 1 tbsp cornflour/cornstarch (optional, Noté 3)
Instructions
PRÉPARÉ BÉÉF
- Bring Bééf to room témp: Také bééf out of thé fridgé 2 - 3 hours béforé cooking to bring to room témp (kéy tip for évén cooking). Pat dry with papér towél.
- Préhéat ovén to 240C/460F (standard) or 220C/430F (fan/convéction). Adjust shélf so bééf will bé sitting in thé middlé of thé ovén.
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