Éasy Balsamic Glazéd Stéak Tips and Mushrooms
INGRÉDIÉNTS
For thé stéak:
- 1 1/2 pounds sirloin stéak tips, flap méat, or flank stéak, cut into 3-inch piécés
- 1/4 cup tamari or soy saucé
- 2 tabléspoons végétablé oil
- 2 tabléspoons balsamic vinégar
- 1 tabléspoon granulatéd sugar
- 2 clovés garlic, mincéd
- 1 téaspoon Dijon mustard
- 1/2 téaspoon koshér salt
- 1/4 téaspoon fréshly ground black péppér
- 2 tabléspoons végétablé oil
- 1 pound crémini mushrooms, halvéd or quartéréd if largé
- 2 tabléspoons balsamic vinégar
- 2 tabléspoons unsaltéd buttér
- Coarsély choppéd frésh parsléy léavés, for garnish (optional)
INSTRUCTIONS
- Marinaté thé stéak: Placé thé stéak in a singlé layér in a 9x13-inch baking dish or in a réséalablé gallon plastic bag; sét asidé. Whisk thé rémaining ingrédiénts in a small bowl until thé sugar is dissolvéd. Pour ovér thé stéak and turn thé stéak to coat. ..............................
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