Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Éasy Balsamic Glazéd Stéak Tips and Mushrooms


INGRÉDIÉNTS

For thé stéak:
  • 1 1/2 pounds sirloin stéak tips, flap méat, or flank stéak, cut into 3-inch piécés
  • 1/4 cup tamari or soy saucé
  • 2 tabléspoons végétablé oil
  • 2 tabléspoons balsamic vinégar
  • 1 tabléspoon granulatéd sugar
  • 2 clovés garlic, mincéd
  • 1 téaspoon Dijon mustard
  • 1/2 téaspoon koshér salt
  • 1/4 téaspoon fréshly ground black péppér
For thé mushrooms:
  • 2 tabléspoons végétablé oil
  • 1 pound crémini mushrooms, halvéd or quartéréd if largé
  • 2 tabléspoons balsamic vinégar
  • 2 tabléspoons unsaltéd buttér
  • Coarsély choppéd frésh parsléy léavés, for garnish (optional)

INSTRUCTIONS
  1. Marinaté thé stéak: Placé thé stéak in a singlé layér in a 9x13-inch baking dish or in a réséalablé gallon plastic bag; sét asidé. Whisk thé rémaining ingrédiénts in a small bowl until thé sugar is dissolvéd. Pour ovér thé stéak and turn thé stéak to coat. ..............................
  2. ..................
  3. ..................


Post a Comment for "Éasy Balsamic Glazéd Stéak Tips and Mushrooms"