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Pécan Pié Caramél Chéésécaké


Ingrédiénts
For thé Crust:
  • 3 cups  Graham Crackér Crumbs
  • ½ cups  Buttér Méltéd
  • ½ cups  Granulatéd Sugar
For Thé Filling:
  • 24 oz Créam Chéésé 3 Packagés
  • ¾ cups  Granulatéd Sugar
  • 1 téaspoon  Vanilla Éxtract
  • 2 Largé Éggs
  • ½ cups  All-purposé Flour
  • ¾ téaspoons  Cinnamon
  • ¼ téaspoons  Nutmég
For Thé Topping:
  • 1-½ cup  Pécan Halvés, Lightly Toastéd*
  • 2 cups  Good Quality Caramél Syrup Homémadé Is Bést

Instructions
  1. Préhéat ovén to 325 dégréés.
  2. In a largé bowl, mix togéthér all ingrédiénts for thé crust until moist. Préss into a 10 inch spring form pan and sét asidé.
  3. For thé filling, in a stand mixér, whip créam chéésé and sugar togéthér until smooth. With mixér on low, stir in vanilla and éggs, oné at a timé. Scrapé sidés and bottom of bowl and stir again. Whip in flour, cinnamon and nutmég. Scrapé sidés and stir again if nécéssary. Pour filling into préparéd crust and smooth thé top. ..............................
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