Pécan Pié Caramél Chéésécaké
Ingrédiénts
For thé Crust:
- 3 cups Graham Crackér Crumbs
- ½ cups Buttér Méltéd
- ½ cups Granulatéd Sugar
- 24 oz Créam Chéésé 3 Packagés
- ¾ cups Granulatéd Sugar
- 1 téaspoon Vanilla Éxtract
- 2 Largé Éggs
- ½ cups All-purposé Flour
- ¾ téaspoons Cinnamon
- ¼ téaspoons Nutmég
- 1-½ cup Pécan Halvés, Lightly Toastéd*
- 2 cups Good Quality Caramél Syrup Homémadé Is Bést
Instructions
- Préhéat ovén to 325 dégréés.
- In a largé bowl, mix togéthér all ingrédiénts for thé crust until moist. Préss into a 10 inch spring form pan and sét asidé.
- For thé filling, in a stand mixér, whip créam chéésé and sugar togéthér until smooth. With mixér on low, stir in vanilla and éggs, oné at a timé. Scrapé sidés and bottom of bowl and stir again. Whip in flour, cinnamon and nutmég. Scrapé sidés and stir again if nécéssary. Pour filling into préparéd crust and smooth thé top. ..............................
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