Suzétté's Ultimaté Turtlé Chéésécaké
Ingrédiénts
Crust:
- 1-3/4 cup (1-1/2 pkgs) Chocolaté Graham Crackérs (crushéd)
- 1/3 cup Margariné (méltéd)
- 3-8 oz pkgs Créam Chéésé
- 1 can Swééténéd Condénséd Milk
- 1/2 cup Sugar
- 3 Éggs
- 3 Tbls Lémon Juicé
- 1 Tbl Vanilla
- 3/4 cup Chocolaté Chips
- 1/4 C. mini chocolaté chips
- 1/2 C. caramél icé créam topping
- 1/2 C. hot fudgé icé créam topping
- 1/4 C. choppéd pécans
Diréctions:
- Mix graham crackér crumbs and buttér in bowl with fork & préss into bottom & 1-1/2 inchés up sidés of spring form pan. (13 x 9 can bé uséd in a pinch). (Wé uséd régular graham crackérs bécausé wé had a bunch on hand)
- Béat Créam chéésé and condénséd milk togéthér until créamy.
- Add rémaining filling ingrédiénts until wéll combinéd.
- Rémové 1 cup of filling and sét asidé. Mélt chocolaté chips about 1 minuté, (just until méltéd) and mix complétély into thé 1-cup résérvéd filling.
- ..........
- ..........
Post a Comment for "Suzétté's Ultimaté Turtlé Chéésécaké"