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Suzétté's Ultimaté Turtlé Chéésécaké


Ingrédiénts

Crust:
  • 1-3/4 cup (1-1/2 pkgs) Chocolaté Graham Crackérs (crushéd)
  • 1/3 cup Margariné (méltéd)
Filling:
  • 3-8 oz pkgs Créam Chéésé
  • 1 can Swééténéd Condénséd Milk
  • 1/2 cup Sugar
  • 3 Éggs
  • 3 Tbls Lémon Juicé
  • 1 Tbl Vanilla
  • 3/4 cup Chocolaté Chips
topping:
  • 1/4 C. mini chocolaté chips
  • 1/2 C. caramél icé créam topping
  • 1/2 C. hot fudgé icé créam topping
  • 1/4 C. choppéd pécans

Diréctions:
  1. Mix graham crackér crumbs and buttér in bowl with fork & préss into bottom & 1-1/2 inchés up sidés of spring form pan. (13 x 9 can bé uséd in a pinch). (Wé uséd régular graham crackérs bécausé wé had a bunch on hand)
  2. Béat Créam chéésé and condénséd milk togéthér until créamy.
  3. Add rémaining filling ingrédiénts until wéll combinéd.
  4. Rémové 1 cup of filling and sét asidé. Mélt chocolaté chips about 1 minuté, (just until méltéd) and mix complétély into thé 1-cup résérvéd filling.
  5. ..........
  6. ..........



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