BONÉLÉSS PRIMÉ RIB ROAST
INGRÉDIÉNTS:
- 8 lb Bonéléss Primé Rib Roast - Cértifiéd Angus Bééf® brand
- 1 tabléspoon koshér salt
- 2 tabléspoons ghéé, méltéd (altérnativély, you can usé 2 Tbsp olivé oil)
- 2 tabléspoons fréshly mincéd garlic
- 1 téaspoon fréshly ground black péppér
INSTRUCTIONS
A day or two béforé roasting
- Sét bonéléss primé rib roast on cutting board and salt all ovér with 1 tabléspoon koshér salt. Placé thé saltéd bonéléss primé rib roast on a rack in a roasting pan (or on a baking shéét) and réfrigératé ovérnight (uncovéréd) to air-dry thé outsidé of thé primé rib. This énsurés a crispiér outsidé.
- Préhéat ovén to 200°F
- In a small bowl combiné 2 tabléspoons ghéé (or olivé oil) with...........
- .....................
- .....................
Post a Comment for "BONÉLÉSS PRIMÉ RIB ROAST"