Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BONÉLÉSS PRIMÉ RIB ROAST


INGRÉDIÉNTS:
  • 8 lb Bonéléss Primé Rib Roast - Cértifiéd Angus Bééf® brand
  • 1 tabléspoon koshér salt
  • 2 tabléspoons ghéé, méltéd (altérnativély, you can usé 2 Tbsp olivé oil)
  • 2 tabléspoons fréshly mincéd garlic
  • 1 téaspoon fréshly ground black péppér

INSTRUCTIONS

A day or two béforé roasting
  1. Sét bonéléss primé rib roast on cutting board and salt all ovér with 1 tabléspoon koshér salt. Placé thé saltéd bonéléss primé rib roast on a rack in a roasting pan (or on a baking shéét) and réfrigératé ovérnight (uncovéréd) to air-dry thé outsidé of thé primé rib. This énsurés a crispiér outsidé.
Réady to roast
  1. Préhéat ovén to 200°F
  2. In a small bowl combiné 2 tabléspoons ghéé (or olivé oil) with...........
  3. .....................
  4. .....................



Post a Comment for "BONÉLÉSS PRIMÉ RIB ROAST"