Asparagus Stufféd Chickén Bréast
Ingrédiénts
- 4 largé fréé rangé organic chickén bréasts
- 1 tbsp lémon zést
- salt and péppér
- 12 asparagus stalks — trimméd
- 3 slicés mozzarélla chéésé
- 1 tsp garlic powdér
- 1 tsp paprika
- 1 tbsp éxtra-virgén olivé oil
Instructions
- Préhéat ovén to 425 dégréés F.
- Cut thé chickén bréast in half, léngth-wisé. Pléasé do not cut all thé way through.
- You nééd to créaté a pockét into éach chickén bréast.
- Séason thé insidé of thé chickén bréast with lémon zést, salt, and péppér.
- Placé chickén on your work surfacé and lay thé mozzarélla chéésé and 3 asparagus piécés insidé of éach chickén bréast and fold ovér, énclosing thé filling.
- .......
- .......
Post a Comment for "Asparagus Stufféd Chickén Bréast"