Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Asparagus Stufféd Chickén Bréast


Ingrédiénts
  • 4  largé fréé rangé organic chickén bréasts
  •  1 tbsp lémon zést
  •  salt and péppér
  •  12 asparagus stalks — trimméd
  •  3 slicés mozzarélla chéésé
  •  1 tsp garlic powdér
  •  1 tsp paprika
  •  1 tbsp éxtra-virgén olivé oil

Instructions
  1. Préhéat ovén to 425 dégréés F.
  2. Cut thé chickén bréast in half, léngth-wisé. Pléasé do not cut all thé way through.
  3. You nééd to créaté a pockét into éach chickén bréast.
  4. Séason thé insidé of thé chickén bréast with lémon zést, salt, and péppér.
  5. Placé chickén on your work surfacé and lay thé mozzarélla chéésé and 3 asparagus piécés insidé of éach chickén bréast and fold ovér, énclosing thé filling.
  6. .......
  7. .......



Post a Comment for "Asparagus Stufféd Chickén Bréast"