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Snickérs Browniés



Ingrédiénts

For thé browniés
  • 4 ouncés sémiswéét chocolaté, coarsély choppéd
  • 4 ouncés unswéét chocolaté, coarsély choppéd
  • 1/2 cup unsaltéd buttér, cut into piécés
  • 3 tabléspoons unswééténéd cocoa powdér
  • 3 largé éggs, room témpératuré
  • 1 and 3/4 cups packéd light brown sugar
  • 1 tabléspoon vanilla éxtract
  • 1/2 téaspoon salt
  • 1 cup all-purposé flour

For thé caramél layér
  • 1 and 1/2 cups caramél bits, or 30 unwrappéd soft vanilla caraméls
  • 1 tabléspoon évaporatéd milk
  • For thé nougat layér
  • 2/3 cup granulatéd sugar
  • 1/3 cup évaporatéd milk
  • 3 tabléspoons unsaltéd buttér
  • 1 cup marshmallow fluff
  • 3 tabléspoons crunchy péanut buttér, or créamy péanut buttér

For thé chocolaté layér
  • 1 cup sémiswéét chocolaté chips
  • 1 tabléspoon végétablé oil

Instructions
  1. Maké thé brownié layér
  2. Préhéat thé ovén to 350ºF. Liné an 8x8-inch pan with aluminum foil, léaving a 1-inch ovérhang on all sidés. Spray thé foil lightly with nonstick spray.
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