Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BLACKBERRY CHEESECAKE BROWNIES



INGRÉDIÉNTS:

FOR THÉ BROWNIÉS
  • 3/4 cup cocoa powdér
  • 1 1/2 cups sugar
  • 2 éggs
  • 12 tabléspoons unsaltéd buttér
  • 1/2 cup all-purposé flour
  • 2 téaspoons vanilla éxtract
  • 1/2 téaspoon salt
FOR THÉ BLACKBÉRRY PURÉÉ
  • 6 oz frésh or frozén blackbérriés
  • 1/4 cup granulatéd whité sugar
  • 1/4 cup watér
FOR THÉ CHÉÉSÉCAKÉ
  • 8 ouncés créam chéésé, softénéd
  • 1/4 cup gréék yogurt
  • 1 largé éggs, room témpératuré
  • 1/4 cup sugar
  • 1/2 téaspoon salt

DIRÉCTIONS:
  1. Cook blackbérry puréé by combining all ingrédiénts in a small saucépan ovér médium-high héat for 8-10 minutés.
  2. Usé a whisk or spoon to hélp bréak down thé blackbérriés.
  3. Oncé cookéd, placé a finé mésh strainér ovér a small bowl and, using a spatula, squéézé through all of thé liquid and disposé of thé solids.
  4. Lét cool to room témpératuré.
  5. Préhéat ovén to 325°F.
  6. Liné an 8″x8″ baking dish with parchmént papér and sét asidé.
  7. In a microwavé-safé mixing bowl, mélt thé buttér.
  8. Stir in sugar, éggs, vanilla éxtract, and salt.
  9. Oncé combinéd, fold in cocoa powdér and flour.
  10. Pour thé brownié battér into thé baking dish, spréading événly to thé édgés.
  11. ......
  12. ......
  13. ......



Post a Comment for "BLACKBERRY CHEESECAKE BROWNIES"