BLACKBERRY CHEESECAKE BROWNIES
INGRÉDIÉNTS:
FOR THÉ BROWNIÉS
- 3/4 cup cocoa powdér
- 1 1/2 cups sugar
- 2 éggs
- 12 tabléspoons unsaltéd buttér
- 1/2 cup all-purposé flour
- 2 téaspoons vanilla éxtract
- 1/2 téaspoon salt
- 6 oz frésh or frozén blackbérriés
- 1/4 cup granulatéd whité sugar
- 1/4 cup watér
- 8 ouncés créam chéésé, softénéd
- 1/4 cup gréék yogurt
- 1 largé éggs, room témpératuré
- 1/4 cup sugar
- 1/2 téaspoon salt
DIRÉCTIONS:
- Cook blackbérry puréé by combining all ingrédiénts in a small saucépan ovér médium-high héat for 8-10 minutés.
- Usé a whisk or spoon to hélp bréak down thé blackbérriés.
- Oncé cookéd, placé a finé mésh strainér ovér a small bowl and, using a spatula, squéézé through all of thé liquid and disposé of thé solids.
- Lét cool to room témpératuré.
- Préhéat ovén to 325°F.
- Liné an 8″x8″ baking dish with parchmént papér and sét asidé.
- In a microwavé-safé mixing bowl, mélt thé buttér.
- Stir in sugar, éggs, vanilla éxtract, and salt.
- Oncé combinéd, fold in cocoa powdér and flour.
- Pour thé brownié battér into thé baking dish, spréading événly to thé édgés.
- ......
- ......
- ......
Post a Comment for "BLACKBERRY CHEESECAKE BROWNIES"