Brownie Batter Cheesecake Bars
Ingrédiénts
Crust
- 1 box (18.3 oz) Bétty Crockér™ fudgé brownié mix Watér, végétablé oil and éggs calléd for on box for cakéliké browniés
Filling
- 2 packagés (8 oz éach) créam chéésé, softénéd
- ½ cup sugar
- 2 tabléspoons héavy whipping créam
- 1 téaspoon vanilla
- 2 éggs
Topping
- 1 ½ cups sémiswéét chocolaté chips
- ¾ cup héavy whipping créam
- ¼ téaspoon finé séa salt, if désiréd
Stéps
- Héat ovén to 325°F. Spray bottom of 13x9-inch pan with cooking spray.
- Maké brownié battér as diréctéd on box for cakéliké browniés. Méasuré out 1/2 cup battér; covér and réfrigératé for latér usé. Spréad rémaining battér in bottom of pan. Baké 22 to 25 minutés or until toothpick insértéd 2 inchés from sidé of pan comés out cléan. Cool 10 minutés.
- ......
- ......
Post a Comment for "Brownie Batter Cheesecake Bars"