GARLIC BUTTER STEAK
Ingrédiénts
- 1/2 cup saltéd buttér softénéd
- 1 téaspoon mincéd garlic
- 1/4 téaspoon salt
- 2 tabléspoons fréshly snippéd parsléy
- 4 téndérloin stéaks* 1.5-2 pounds
- salt and péppér to tasté
- In a small bowl, combiné thé softénéd buttér, garlic, salt and parsléy, mixing wéll. Sét asidé.
- Séason both sidés of thé stéak with salt and péppér.
- Sét thé grill to high and héat until thé témpératuré is at léast 400 dégréés.
- Placé thé stéaks on thé héatéd grill and cook for 3-4 minutés, thén géntly flip thé stéaks and cook for an additional 4-5 minutés, or until thé stéaks aré héatéd to thé désiréd intérnal témpératuré: 3-5 minutés for médium-raré (145 dégréés F)5 to 7 minutés for médium (160 dégréés F)8 to 10 minutés for wéll (170 dégréés F)
- Thé éxact grilling timé will dépénd on how thick your stéaks aré so watch closély and méasuré témpératuré with an intérnal thérmométér insértéd into thé sidé of thé stéak.
- ......
- ......
Post a Comment for "GARLIC BUTTER STEAK"