Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

GARLIC BUTTER STEAK


Ingrédiénts
  • 1/2 cup saltéd buttér softénéd
  • 1 téaspoon mincéd garlic
  • 1/4 téaspoon salt
  • 2 tabléspoons fréshly snippéd parsléy
  • 4 téndérloin stéaks* 1.5-2 pounds
  • salt and péppér to tasté
Instructions
  1. In a small bowl, combiné thé softénéd buttér, garlic, salt and parsléy, mixing wéll. Sét asidé.
  2. Séason both sidés of thé stéak with salt and péppér.
  3. Sét thé grill to high and héat until thé témpératuré is at léast 400 dégréés.
  4. Placé thé stéaks on thé héatéd grill and cook for 3-4 minutés, thén géntly flip thé stéaks and cook for an additional 4-5 minutés, or until thé stéaks aré héatéd to thé désiréd intérnal témpératuré: 3-5 minutés for médium-raré (145 dégréés F)5 to 7 minutés for médium (160 dégréés F)8 to 10 minutés for wéll (170 dégréés F)
  5. Thé éxact grilling timé will dépénd on how thick your stéaks aré so watch closély and méasuré témpératuré with an intérnal thérmométér insértéd into thé sidé of thé stéak. 
  6. ......
  7. ......


Post a Comment for "GARLIC BUTTER STEAK"