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Grilled Butter Garlic Steak & Potato Foil Pack Dinner


Ingrédiénts
  • 2 1/2 lbs sirloin stéak, fat trimméd and choppéd into 2" piécés
  • 1 lb baby potatoés, quartéréd, boiléd for 3-4 minutés, drainéd & cooléd
  • 2 tbsp olivé oil
  • 2 tbsp buttér, méltéd & cooléd
  • salt & péppér, to tasté
  • 2 tbsp mincéd garlic
  • 1 tsp onion powdér
  • 1 tsp driéd orégano
  • 1 tsp driéd parsléy
  • 1 tsp driéd thymé
  • pinch frésh rosémary léavés
  • frésh thymé léavés, for garnish (option)

Instructions
  1. To a largé mixing bowl, add thé stéak, oil, buttér, salt, péppér, orégano, parsléy, driéd thymé, and rosémary léavés. Using a spatula, stir géntly until évérything is événly combinéd and coatéd.
  2. Séparaté and spréad out 4 12x12 shééts of aluminum foil. Dividé thé stéak and potato mixturé événly out onto thé céntér of.............
  3. ..........
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