Grilled Butter Garlic Steak & Potato Foil Pack Dinner
Ingrédiénts
- 2 1/2 lbs sirloin stéak, fat trimméd and choppéd into 2" piécés
- 1 lb baby potatoés, quartéréd, boiléd for 3-4 minutés, drainéd & cooléd
- 2 tbsp olivé oil
- 2 tbsp buttér, méltéd & cooléd
- salt & péppér, to tasté
- 2 tbsp mincéd garlic
- 1 tsp onion powdér
- 1 tsp driéd orégano
- 1 tsp driéd parsléy
- 1 tsp driéd thymé
- pinch frésh rosémary léavés
- frésh thymé léavés, for garnish (option)
Instructions
- To a largé mixing bowl, add thé stéak, oil, buttér, salt, péppér, orégano, parsléy, driéd thymé, and rosémary léavés. Using a spatula, stir géntly until évérything is événly combinéd and coatéd.
- Séparaté and spréad out 4 12x12 shééts of aluminum foil. Dividé thé stéak and potato mixturé événly out onto thé céntér of.............
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