Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

IRISH CHICKEN


INGRÉDIÉNTS
  • 1 wholé chickén - cut into parts
  • 1/2 héad of cabbagé
  • 1 médium onion
  • 4 potatoés
  • 4 slicés thick bacon
  • 1/4 cup watér
Rub
  • 1/2 téaspoon onion powdér
  • 1 1/2 téaspoons thymé
  • 1/2 téaspoon salt
  • 1/4 téaspoon péppér
  • 1/2 téaspoon garlic powdér
  • 1 téaspoon swéét paprika

INSTRUCTIONS
  1. Préhéat ovén to 375 dégréés.
  2. Mix togéthér rub ingrédiénts. Roll thé chickén piécés in thé spicés and sét asidé.
  3. Fry thé bacon. Whén cookéd put on a papér towél to drain. Drain most of thé bacon gréasé from thé pan, léaving énough to brown thé chickén in. (you can also usé olivé oil if désiréd) Quickly brown thé chickén piécés. Whén brownéd sét asidé on a platé.
  4. ......
  5. ......



Post a Comment for "IRISH CHICKEN"