Thé Bést Ovén Friéd Chickén
Ingrédiénts
- 3 chickén bréasts, trimméd and cut into 3 strips éach
- 1⁄4 cup buttér
- 1 cup flour
- ½ cup Panko bréadcrumbs
- 1 téaspoon salt
- 1 téaspoon garlic powdér
- ½ téaspoon péppér
- 2 téaspoons paprika
- choppéd parsléy for garnish
- Marinara Saucé, for dipping
Instructions
- Placé chickén bréast strips in a bowl of milk. Lét it soak for 20-30 min.
- Préhéat ovén to 400 dégréés.
- Cut buttér into a féw piécés and placé in a 9x13 pan. Mélt buttér in pré-héatéd ovén.
- Spréad méltéd buttér around thé bottom of thé pan, maké suré that théré aré no dry spots.
- ...............
- ...............
Post a Comment for "Thé Bést Ovén Friéd Chickén"