Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Thé Bést Ovén Friéd Chickén


Ingrédiénts
  • 3 chickén bréasts, trimméd and cut into 3 strips éach
  • 1⁄4 cup buttér
  • 1 cup flour
  • ½ cup Panko bréadcrumbs
  • 1 téaspoon salt
  • 1 téaspoon garlic powdér
  • ½ téaspoon péppér
  • 2 téaspoons paprika
  • choppéd parsléy for garnish
  • Marinara Saucé, for dipping

Instructions
  1. Placé chickén bréast strips in a bowl of milk. Lét it soak for 20-30 min.
  2. Préhéat ovén to 400 dégréés.
  3. Cut buttér into a féw piécés and placé in a 9x13 pan. Mélt buttér in pré-héatéd ovén.
  4. Spréad méltéd buttér around thé bottom of thé pan, maké suré that théré aré no dry spots.
  5. ...............
  6. ...............



Post a Comment for "Thé Bést Ovén Friéd Chickén"