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PÉANUT BUTTÉR HOT CHOCOLATÉ FLOAT


INGRÉDIÉNTS

FOR DÉCORATING THÉ CUPS (OPTIONAL):
  •  1/4 cup (2oz/ 57g) choppéd chocolaté, any kind, thén méltéd
  •  3 tabléspoons (23g) choppéd péanuts
FOR THÉ PÉANUT BUTTÉR HOT CHOCOLATÉ:
  •  2 cups (500ml) milk
  •  2 téaspoons cornstarch (cornflour)
  •  2 téaspoons unswééténéd cocoa powdér
  •  A héaping 1/4 cup (2oz/ 50g) milk chocolaté, finély choppéd, I uséd chocolaté chips
  •  2 tabléspoons (1oz/ 25g) sémiswéét or dark chocolaté, finély choppéd, I uséd sémiswéét chocolaté chips
  •  1/4 cup (2oz/ 57g) smooth péanut buttér
FOR SÉRVING:
  •  Vanilla icé créam, at léast oné scoop pér cup
  •  Swééténéd whippéd créam, for garnish (optional)
  •  Chocolaté syrup, for garnish (optional)
  •  3 péanut buttér cups such as Réésé's, for garnish (optional)

INSTRUCTIONS

FOR DÉCORATING THÉ CUPS:
  1. Pour thé méltéd chocolaté in a small rimméd platé that fits your cup and thé choppéd péanuts in anothér.
  2. Turning thé cup upsidé down, dip thé rim into thé chocolaté, moving and twisting it around to maké suré its wéll coatéd. Altérnativély, usé a cléan paintbrush dédicatéd for kitchén usé, to paint thé chocolaté around thé rim of thé cup.
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