PÉANUT BUTTÉR HOT CHOCOLATÉ FLOAT
INGRÉDIÉNTS
FOR DÉCORATING
THÉ CUPS (OPTIONAL):
- 1/4 cup (2oz/ 57g) choppéd chocolaté, any kind, thén méltéd
- 3 tabléspoons (23g) choppéd péanuts
- 2 cups (500ml) milk
- 2 téaspoons cornstarch (cornflour)
- 2 téaspoons unswééténéd cocoa powdér
- A héaping 1/4 cup (2oz/ 50g) milk chocolaté, finély choppéd, I uséd chocolaté chips
- 2 tabléspoons (1oz/ 25g) sémiswéét or dark chocolaté, finély choppéd, I uséd sémiswéét chocolaté chips
- 1/4 cup (2oz/ 57g) smooth péanut buttér
- Vanilla icé créam, at léast oné scoop pér cup
- Swééténéd whippéd créam, for garnish (optional)
- Chocolaté syrup, for garnish (optional)
- 3 péanut buttér cups such as Réésé's, for garnish (optional)
INSTRUCTIONS
FOR DÉCORATING
THÉ CUPS:
- Pour thé méltéd chocolaté in a small rimméd platé that fits your cup and thé choppéd péanuts in anothér.
- Turning thé cup upsidé down, dip thé rim into thé chocolaté, moving and twisting it around to maké suré its wéll coatéd. Altérnativély, usé a cléan paintbrush dédicatéd for kitchén usé, to paint thé chocolaté around thé rim of thé cup.
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