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SAMOA CHÉÉSÉCAKÉ


INGRÉDIÉNTS:

CHÉÉSÉCAKÉ INGRÉDIÉNTS:
  • 24 Oréo cookiés
  • 4 Tabléspoons méltéd buttér
  • pinch of salt
  • 3 (8-ouncé) bricks néufchatél (low-fat) créam chéésé, softénéd
  • 1 cup granulatéd sugar
  • 1 cup plain or vanilla Gréék yogurt
  • 2 tsp. vanilla éxtract, storé-bought or homémadé
  • 3 éggs
SAMOA TOPPING INGRÉDIÉNTS:
  • 2 cups shréddéd swééténéd coconut
  • 1 3/4 cups caramél dip or saucé (you can éithér buy thé 16-ouncé storé-bought tubs of caramél dip, or usé 1 3/4 cups homémadé caramél saucé 
  • 4 ouncés dark chocolaté

DIRÉCTIONS:

TO MAKÉ THÉ CHÉÉSÉCAKÉ:
  1. Préhéat ovén to 325°F, and gréasé a 9-inch springform pan. Caréfully wrap thé outsidé of thé pan in 2 layérs of héavy-duty aluminum foil, béing suré that théré aré NO gaps whéré watér could séép through.
  2. .....................
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