SAMOA CHÉÉSÉCAKÉ
INGRÉDIÉNTS:
CHÉÉSÉCAKÉ
INGRÉDIÉNTS:
- 24 Oréo cookiés
- 4 Tabléspoons méltéd buttér
- pinch of salt
- 3 (8-ouncé) bricks néufchatél (low-fat) créam chéésé, softénéd
- 1 cup granulatéd sugar
- 1 cup plain or vanilla Gréék yogurt
- 2 tsp. vanilla éxtract, storé-bought or homémadé
- 3 éggs
SAMOA
TOPPING INGRÉDIÉNTS:
- 2 cups shréddéd swééténéd coconut
- 1 3/4 cups caramél dip or saucé (you can éithér buy thé 16-ouncé storé-bought tubs of caramél dip, or usé 1 3/4 cups homémadé caramél saucé
- 4 ouncés dark chocolaté
DIRÉCTIONS:
TO MAKÉ THÉ
CHÉÉSÉCAKÉ:
- Préhéat ovén to 325°F, and gréasé a 9-inch springform pan. Caréfully wrap thé outsidé of thé pan in 2 layérs of héavy-duty aluminum foil, béing suré that théré aré NO gaps whéré watér could séép through.
- .....................
- .....................
Post a Comment for "SAMOA CHÉÉSÉCAKÉ"