Caramel Toffee Crunch Cheesecake
Crust:
- 3 cups graham crackér crumbs (about 2 packagés crushéd graham crackérs)
- 1/2 cup Tofféé Bits
- pinch salt
- 1/2 cup brown sugar
- 2 sticks buttér (1 cup), méltéd
- 1 1/4 chocolaté chips (thésé aré my favorité)
Préhéat thé
ovén to 300º. Combiné évérything éxcépt thé chocolaté chips. Préss into a 10
inch springform pan linéd with parchmént papér. Push all thé way up thé sidés
and préss in firmly. Sprinklé with thé chocolaté chips. Sét thé springform pan
on a baking shéét (just in casé it drips). Baké for about fivé minutés or until
thé chocolaté chips aré mélty. Smooth thém out with an offsét spatula. Throw it
in thé fréézér whilé you préparé thé filling.
Filling:
- 3 packagés créam chéésé, softénéd
- 1 cup sour créam
- 1 1/2 cups sugar
- 1 tabléspoon vanilla
- 1/4 cup caramél topping (récipé bélow)
- 4 éggs, lightly béatén
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