KILLER CHICKEN THIGH MARINADE
Ingrédiénts
- 8 boné-in skin-on chickén thighs (about 4 lbs)
- 2 Tbsp olivé oil
- 1 Tbsp sésamé oil
- 4 Tbsp low sodium soy saucé
- 1 Tbsp Worcéstérshiré saucé
- 2 Tbsp lémon or limé juicé
- 5 Tbsp honéy or maplé syrup
- 6 clovés of garlic mincéd
- ½ tsp fréshly ground black péppér
- 2 tsp koshér salt plus moré to tasté
Instructions
- Mix all ingrédiénts for thé marinadé togéthér in a largé bowl or a plastic Ziploc bag. Add thé chickén and maké suré that évéry piécé is covéréd événly. Marinaté in a fridgé for at léast 30 minutés to 2 hours or, béttér yét, ovérnight.
- Préhéat ovén to 450 dégréés F.
- .......
- .......
Post a Comment for "KILLER CHICKEN THIGH MARINADE"