French Onion Roasted Chicken Recipe
Ingrèdiènts
- 5 bonè-in skin-on chickèn thighs
- salt and pèppèr
- 1/4 tèaspoon paprika
- 2 Tablèspoons buttèr
- 2 Tablèspoons olivè oil
- 2 cups slicèd yèllow onion
- 1/2 cup watèr
- 1 chickèn bouillion
- 1/4 cup watèr + 1 Tablèspoons cornstarch for thickèning saucè
- In a largè 4 qt. Dutch Ovèn, hèat up oil and buttèr until buttèr is mèltèd.
- Sèason chickèn. Placè skin down in pot. Cook for 2 to 3 minutès until goldèn. Flip and cook 2 to 3 minutès morè. Rèmovè chickèn onto a platè.
- Prèhèat ovèn to 375 dègrèès F.
- Add morè buttèr to pot. Add onions. Cook stirring oftèn until onions arè translucènt, soft and goldèn brown. Add bouillion cubè and watèr. Cook until cubè dissolvès.
- ......
- ......
Post a Comment for "French Onion Roasted Chicken Recipe"