Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Garlic Mushroom Chicken Thighs


Ingrèdiènts

For Thè Chickèn:
  • 1 1/2 pounds (700g) bonèlèss skinlèss chickèn thighs (around 6-8 fillèts)
  • 1 tèaspoon èach onion powdèr and garlic powdèr
  • 1/2 tèaspoon èach of drièd thymè and rosèmary
  • 1/2 tèaspoon salt
  • 1/4 tèaspoon crackèd black pèppèr
  • 2 tablèspoons olivè oil
For Thè Saucè:
  • 1 tablèspoon buttèr
  • 8 ouncès (250 g) slicèd brown mushrooms
  • 4 clovès garlic, mincèd (or 1 tablèspoon mincèd garlic)
  • 1 tablèspoon frèsh choppèd parslèy
  • 1/2 - 1 tèaspoon èach of drièd thymè and drièd rosèmary (adjust to your tastè)
Instructions
  1. Pat chickèn thighs dry with papèr towèl and trim off èxcèss fat. Combinè thè onion powdèr, garlic powdèr, hèrbs, salt and pèppèr. Coat thè chickèn èvènly with thè combinèd sèasoning.
  2. Hèat 1 tablèspoon of oil a largè pan or skillèt ovèr mèdium-high hèat and sèar chickèn thighs in batchès until brownèd on èach sidè and no longèr pink in cèntrè (about 8 minutès èach sidè, dèpènding on thicknèss). Add rèmaining oil if nèèdèd for sècond batch. Transfèr to a platè; sèt asidè and kèèp warm.
  3. ........
  4. ........



Post a Comment for "Garlic Mushroom Chicken Thighs"