Garlic Mushroom Chicken Thighs
Ingrèdiènts
For Thè Chickèn:
- 1 1/2 pounds (700g) bonèlèss skinlèss chickèn thighs (around 6-8 fillèts)
- 1 tèaspoon èach onion powdèr and garlic powdèr
- 1/2 tèaspoon èach of drièd thymè and rosèmary
- 1/2 tèaspoon salt
- 1/4 tèaspoon crackèd black pèppèr
- 2 tablèspoons olivè oil
For Thè Saucè:
- 1 tablèspoon buttèr
- 8 ouncès (250 g) slicèd brown mushrooms
- 4 clovès garlic, mincèd (or 1 tablèspoon mincèd garlic)
- 1 tablèspoon frèsh choppèd parslèy
- 1/2 - 1 tèaspoon èach of drièd thymè and drièd rosèmary (adjust to your tastè)
Instructions
- Pat chickèn thighs dry with papèr towèl and trim off èxcèss fat. Combinè thè onion powdèr, garlic powdèr, hèrbs, salt and pèppèr. Coat thè chickèn èvènly with thè combinèd sèasoning.
- Hèat 1 tablèspoon of oil a largè pan or skillèt ovèr mèdium-high hèat and sèar chickèn thighs in batchès until brownèd on èach sidè and no longèr pink in cèntrè (about 8 minutès èach sidè, dèpènding on thicknèss). Add rèmaining oil if nèèdèd for sècond batch. Transfèr to a platè; sèt asidè and kèèp warm.
- ........
- ........
Post a Comment for "Garlic Mushroom Chicken Thighs"