Brazilian Grilled Flank Steak
Ingrèdiènts
- 1 Tèaspoon Ground Cumin
- ½ Tèaspoon Koshèr Salt
- ½ Tèaspoon Frèshly Ground Black Pèppèr
- 4 Garlic Clovès (gratèd or finèly mincèd)
- ½ Small Rèd Onion (finèly choppèd)
- Handful of Cilantro (lèavès finèly choppèd)
- 1 Sèrrano Chilè (finèly mincèd)
- ⅓ Cup Limè Juicè
- ½ Cup Olivè Oil
- 2 Pounds Flank Stèak
Instructions
- Placè all ingrèdiènts, èxcèpt for flank stèak, into largè zip top bag.
- Blènd thè ingrèdiènts wèll.
- Add thè flank stèak to thè mixturè.
- Sèal thè top of thè bag whilè rèmoving as much air as possiblè.
- Work thè marinadè around, on thè mèat, to makè surè that all surfacès arè covèrèd.
- Slidè thè marinating stèak into thè rèfrigèrator and lèt sit ovèrnight.
- ......
- ......
- ......
Post a Comment for "Brazilian Grilled Flank Steak"