Simple Sicilian-Style Grilled Steak
Ingrèdiènts
- 3 garlic clovès, crushèd
- 1 tèaspoon koshèr salt (for making garlic pastè) + morè, to tastè, for marinadè
- 2 tablèspoons frèsh orègano lèavès, finèly choppèd
- 2 tablèspoons frèsh thymè lèavès, finèly choppèd
- 1/4 tèaspoon hot pèppèr flakès
- 1/2 cup olivè oil
- Juicè and zèst from 1 lèmon
- 1 1/2 pounds flank, skirt, or hangèr stèak
Dirèctions
- To makè thè salmoriglio, start by smashing togèthèr your garlic and salt with thè sidè of your chèf's knifè, thèn work your knifè back and forth to crèatè a smooth pastè. (Altèrnativèly, you can do this stèp in a mortar and pèstlè.) In a small bowl, combinè thè garlic pastè, orègano, thymè, and hot pèppèr flakès. Whisk in thè olivè oil, thèn add thè lèmon juicè and zèst. (Adding thè olivè oil first prèvènts thè lèmon juicè from turning thè hèrbs brown.) Sèason to tastè with salt. Rèsèrvè about 1/3 cup of thè salmoriglio to sèrvè as a saucè.
- ....
- ....
Post a Comment for "Simple Sicilian-Style Grilled Steak"