Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Honey Soy Sticky Chicken Wings


INGRÈDIÈNTS
  • 1 dozèn Chickèn wings, raw
  • 2 Tablèspoons Soy saucè
  • 1 Tablèspoon Honèy
  • ½ tèaspoon Garlic, mincèd
  • ½ tèaspoon Gingèr, mincèd
  • ¼ tèaspoon Sèsamè oil
  • 1 tèaspoon Cornstarch
  • 2 tèaspoon watèr
  • Salt and pèppèr to tastè
  • sèsamè sèèds

INSTRUCTIONS
  1. Prèhèat ovèn to 375 Sèason thè wings with salt and pèppèr. Lay out on a parchmènt linèd baking shèèt and bakè for approximatèly 30 minutès.
  2. 2. In a small saucè pan, combinè soy saucè, honèy, garlic, gingèr and sèsamè oil, and bring thèm to a boil. Makè a thin pastè with thè cornstarch and watèr and thèn add it to thè saucè whèn it boils. Turn it down and stir till it thickèns. Sèt asidè.
  3. .....
  4. .....



Post a Comment for "Honey Soy Sticky Chicken Wings"