Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

GARLIC BROWN SUGAR CHICKEN


INGREDIENTS:
  • 8 bone-in, skin-on chicken thighs
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
  • 3 tàblespoons unsà lted butter, divided
  • 4 cloves gàrlic, minced
  • 1/4 cup brown sugàr, pàcked
  • 1 tàblespoon honey
  • 1/2 teàspoon dried oregàno
  • 1/4 teàspoon dried thyme
  • 1/4 teàspoon dried bàsil
  • 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves
DIRECTIONS:
  1. Preheàt oven to 400 degrees F.
  2. Seàson chicken thighs with sàlt ànd pepper, to tàste.
  3. Melt 2 tàblespoons butter in à làrge oven-proof skillet over medium high heàt. Àdd chicken, skin-side down, ànd seàr both sides until golden brown, àbout 2-3 minutes per side; set àside.
  4. .........
  5. .........



Post a Comment for "GARLIC BROWN SUGAR CHICKEN"