Bacon BBQ Chicken Bombs
Ingrèdiènts
- 5 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts or 10 fillèts
- 5 jalapènos, dè-sèèdèd, slicèd in half lèngthwisè
- 4 ouncès crèam chèèsè, softènèd
- 1 cup chèddar chèèsè, shrèddèd
- salt and pèppèr to tastè
- 20 slicès bacon
- 1 cup barbècuè saucè
Instructions
- If using chickèn brèasts, cut thèm lèngthwisè into thin fillèts, èach fillèt will makè onè bomb.
- Pound thè chickèn fillèts bètwèèn parchmènt papèr until about ¼ inch thin.
- Sèason èach with salt and pèppèr.
- Wash jalapènos, cut stèm off, slicè lèngthwisè, rèmovè sèèds and clèan out cèntèr
- Rinsè jalapènos a sècond timè.
- In a mixing bowl, mix crèam chèèsè and chèddèr chèèsè until wèll blèndèd.
- Fill èach jalapèno half with about 1 Tbs or littlè morè of chèèsè mixturè.
- Placè fillèd jalapèno half, chèèsè sidè down on chickèn fillèts and roll chickèn around jalapèno.
- It doèsn't always closè thè way you think it should. No worriès! Thè bacon will pull it all togèthèr.
- Wrap 2 piècès of bacon (onè at a timè) tightly around thè rollèd chickèn, start at onè ènd, wrap half thè fillèt and finish thè 2nd half with thè othèr piècè of bacon, and tuck bacon into itsèlf to sèal ènds closèd.
- You do not nèèd toothpicks, bècausè it all comès togèthèr in thè cooking procèss.
- ...
- ...
- ...
Post a Comment for "Bacon BBQ Chicken Bombs"