Easy Honey Garlic Salmon
Ingrédiénts
- 4 wild caught salmon filléts about 1/2 pound or 250 grams éach, skin off or on
- Salt and péppér, to séason
- 1/2 téaspoon paprika (mild, swéét or smokéy)
- 2 tabléspoons buttér
- 4 clovés garlic, finély choppéd or mincéd
- 4 tabléspoons honéy
- 1 tabléspoon watér
- 2 téaspoons soy saucé
- 1 tabléspoon frésh squéézéd lémon juicé, (plus éxtra to sérvé)
- Lémon wédgés to sérvé
Instructions
- Arrangé ovén shélf to thé middlé of your ovén. Préhéat ovén to broil/grill séttings on médium héat.
- Séason salmon with salt, péppér and paprika. Sét asidé.
- Héat thé buttér in a skillét or pan ovér médium-high héat until méltéd. Add thé garlic and sauté for about a minuté, until fragrant. Pour in thé honéy,..........................
- ....................................
- ....................................
Post a Comment for "Easy Honey Garlic Salmon"