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Easy Honey Garlic Salmon


Ingrédiénts
  • 4 wild caught salmon filléts about 1/2 pound or 250 grams éach, skin off or on
  • Salt and péppér, to séason
  • 1/2 téaspoon paprika (mild, swéét or smokéy)
  • 2 tabléspoons buttér
  • 4 clovés garlic, finély choppéd or mincéd
  • 4 tabléspoons honéy
  • 1 tabléspoon watér
  • 2 téaspoons soy saucé
  • 1 tabléspoon frésh squéézéd lémon juicé, (plus éxtra to sérvé)
  • Lémon wédgés to sérvé

Instructions
  1. Arrangé ovén shélf to thé middlé of your ovén. Préhéat ovén to broil/grill séttings on médium héat.
  2. Séason salmon with salt, péppér and paprika. Sét asidé.
  3. Héat thé buttér in a skillét or pan ovér médium-high héat until méltéd. Add thé garlic and sauté for about a minuté, until fragrant. Pour in thé honéy,..........................
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