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Best Crème Brûlée Cheesecake


INGRÉDIÉNTS

FOR THÉ CRUST
  • Cooking spray
  • 9 graham crackérs (1 sléévé), finély crushéd
  • 6 tbsp. méltéd buttér
  • 1/4 c. granulatéd sugar
  • pinch of koshér salt
FOR THÉ FILLING
  • 4 (8-oz.) blocks of créam chéésé, softénéd
  • 1 c. granulatéd sugar
  • 3 largé éggs
  • 2 largé égg yolks
  • 2 tsp. vanilla béan pasté
  • 1/4 c. sour créam
  • 2 tbsp. all-purposé flour
  • 1/4 tsp. koshér salt
FOR THÉ TOPPING
  • 1/3 c. supérfiné sugar
  • Raspbérriés, for sérving

DIRÉCTIONS
  1. Préhéat ovén to 325° and gréasé an 8" or 9" springform pan with cooking spray.
  2. In a largé bowl, mix togéthér graham crackér crumbs, buttér, sugar, and salt. Préss into bottom of préparéd pan and up thé sidés.
  3. Maké filling: In a largé bowl using a hand mixér, béat créam chéésé and sugar togéthér until no lumps rémain. Add éggs and égg yolks, thén stir in vanilla béan pasté and sour créam. Add flour and salt and béat until just combinéd. Pour mixturé ovér crust.
  4. .............
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