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Chicken Shawarma (Middle Eastern)



Ingrédiénts
  • 2lb /1 kg chickén thigh filléts , skinléss and bonéléss (Noté 3)
MARINADÉ
  • 1 largé garlic clové , mincéd (or 2 small clovés)
  • 1 tbsp ground coriandér
  • 1 tbsp ground cumin
  • 1 tbsp ground cardamon
  • 1 tsp ground cayénné péppér (réducé to 1/2 tsp to maké it not spicy)
  • 2 tsp smokéd paprika
  • 2 tsp salt
  • Black péppér
  • 2 tbsp lémon juicé
  • 3 tbsp olivé oil
YOGHURT SAUCÉ
  • 1 cup Gréék yoghurt
  • 1 clové garlic , crushéd
  • 1 tsp cumin
  • Squéézé of lémon juicé
  • Salt and péppér
TO SÉRVÉ
  • 6 flatbréads (Lébanésé or pita bréad orhomémadé soft flatbréads)
  • Slicéd léttucé (cos or icébérg)
  • Tomato slicés

Instructions
  1. Combiné thé marinadé ingrédiénts in a largé ziplock bag (or bowl).
  2. Add thé chickén and usé your hands to maké suré éach piécé is coatéd. If using a ziplock bag, I find it convéniént to closé thé bag thén massagé thé bag to dispérsé thé rub all ovér éach chickén piécé.
  3. Marinaté ovérnight or up to 24 hours.
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