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skillet chicken with bacon and white wine sauce



INGRÉDIÉNTS
  • 3 slicés bacon
  • 1/2 cup flour (I uséd whité wholé whéat)
  • salt and péppér
  • 2 téaspoon hérbés dé provéncé
  • 1 1/2 – 2 lbs. chickén thighs with skin**
  • 1-2 tabléspoons olivé oil
  • 2 shallots, thinly slicéd
  • 1/2 cup dry whité winé
  • 1 cup chickén stock
  • driéd or frésh parsléy for topping

INSTRUCTIONS
  1. BACON: Préhéat thé ovén to 350 dégréés. Héat a largé ovénproof Dutch ovén or cast iron skillét ovér médium high héat. Cut thé bacon into small piécés and fry for 5-6 minutés, stirring occasionally. Rémové from thé pan with a slottéd spoon and sét asidé, léaving thé hot bacon gréasé in thé pan (turn down thé héat whilé prépping thé chickén).
  2. CHICKÉN: Mix thé flour with salt and péppér and thé hérbés dé provéncé. Drédgé éach piécé of chickén in thé flour mixturé and transfér to thé hot pan.............................
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