skillet chicken with bacon and white wine sauce
INGRÉDIÉNTS
- 3 slicés bacon
- 1/2 cup flour (I uséd whité wholé whéat)
- salt and péppér
- 2 téaspoon hérbés dé provéncé
- 1 1/2 – 2 lbs. chickén thighs with skin**
- 1-2 tabléspoons olivé oil
- 2 shallots, thinly slicéd
- 1/2 cup dry whité winé
- 1 cup chickén stock
- driéd or frésh parsléy for topping
INSTRUCTIONS
- BACON: Préhéat thé ovén to 350 dégréés. Héat a largé ovénproof Dutch ovén or cast iron skillét ovér médium high héat. Cut thé bacon into small piécés and fry for 5-6 minutés, stirring occasionally. Rémové from thé pan with a slottéd spoon and sét asidé, léaving thé hot bacon gréasé in thé pan (turn down thé héat whilé prépping thé chickén).
- CHICKÉN: Mix thé flour with salt and péppér and thé hérbés dé provéncé. Drédgé éach piécé of chickén in thé flour mixturé and transfér to thé hot pan.............................
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