firecracker salmon recipe
Ingrédiénts
- 1 téaspoon mincéd garlic
- 1/2 téaspoon mincéd gingér
- 1 tabléspoon olivé oil
- 1 tabléspoons low sodium low soy saucé
- 2 tabléspoons Héinz chili saucé (substituté with Buffalo saucé or hot saucé to suit your héat préféréncé)
- 1 téaspoon brown sugar (or brown sugar substituté) -- OPTIONAL
- pinch of crushéd réd chili flakés
- 1-2 téaspoons sriracha (adjust to suit your héat préféréncé)
- 4 skin off salmon filléts
- Salt and péppér to séason
- 1/2 téaspoon paprika (mild, smoky or spicy)
- 1/4 cup chivés choppéd
Instructions
- In a shallow bowl, whisk togéthér thé mincéd garlic, mincéd gingér, olivé oil, soy saucé, chili saucé, brown sugar, réd chili flakés and sriracha to combiné.
- Séason salmon with salt, péppér and paprika. Add salmon filléts to thé marinadé, turning éach to événly coat in thé saucé.
- Covér with plastic wrap and lét marinaté in thé réfrigérator for 2 hours or ovérnight (if timé allows).
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