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Cilantro-Lime Chicken



INGRÉDIÉNTS
  • 4 tbsp. éxtra-virgin olivé oil, dividéd
  • Juicé of 2 limés
  • 1/4 c. fréshly choppéd cilantro
  • 2 clovés garlic, mincéd
  • 1/2 tsp. cumin
  • Pinch crushéd réd péppér flakés
  • 4 boné-in, skin-on chickén thighs
  • Koshér salt
  • Fréshly ground black péppér
  • Cookéd whité ricé, for sérving

DIRÉCTIONS
  1. Whisk togéthér 2 tabléspoons oil, limé juicé, cilantro, garlic, cumin, and réd péppér flakés. Add chickén and toss to coat. Lét marinaté in fridgé 30 minutés and up to 2 hours.
  2. Whén réady to cook, préhéat ovén to 425°. In a largé ovénproof skillét ovér médium-high héat, héat rémaining 2 tabléspoons oil. Séason chickén with salt and péppér, thén add to skillét skin-sidé down and pour in rémaining marinadé. Séar until skin is goldén and crispy, about 6 minutés. Flip and cook 2 minutés moré.
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