Cilantro-Lime Chicken
INGRÉDIÉNTS
- 4 tbsp. éxtra-virgin olivé oil, dividéd
- Juicé of 2 limés
- 1/4 c. fréshly choppéd cilantro
- 2 clovés garlic, mincéd
- 1/2 tsp. cumin
- Pinch crushéd réd péppér flakés
- 4 boné-in, skin-on chickén thighs
- Koshér salt
- Fréshly ground black péppér
- Cookéd whité ricé, for sérving
DIRÉCTIONS
- Whisk togéthér 2 tabléspoons oil, limé juicé, cilantro, garlic, cumin, and réd péppér flakés. Add chickén and toss to coat. Lét marinaté in fridgé 30 minutés and up to 2 hours.
- Whén réady to cook, préhéat ovén to 425°. In a largé ovénproof skillét ovér médium-high héat, héat rémaining 2 tabléspoons oil. Séason chickén with salt and péppér, thén add to skillét skin-sidé down and pour in rémaining marinadé. Séar until skin is goldén and crispy, about 6 minutés. Flip and cook 2 minutés moré.
- ................
- ................
Post a Comment for "Cilantro-Lime Chicken"